Geld verdienen met enquêtes

Je kunt eenvoudig 50-100 per maand verdienen in geld of in producten, door deel te nemen aan online enquêtes. Word lid van verschillende sites om uw kansen om geselecteerd te worden en tegen betaling betaalde enquêtes uit voeren te vergroten. U kunt gewoon contact opnemen met een e-mailadres en controleer uw e-mail box vaak om snel te reageren op aanbiedingen die u ontvangt.

De vergoeding die u ontvangt voor het invullen van een enquête ligt tussen de 1 en 3 euro en duren maximaal 45 minuten. U kunt ook een vergoeding krijgen in de vorm van cadeaubonnen, gratis producten of worden toegestaan ​​om deel te nemen aan een loterij. Betaal nooit om aan onderzoeken deel te nemen!

Lees het privacybeleid van de site en zorg ervoor dat de organisatoren uw persoonlijke gegevens niet verkopen.

Bij gebruikerstests, betaald een website je om deze testen. Je navigeert door de website en test alle links en de gebruiksvriendelijkheid van de website. Deze tests duren doorgaans tot 15 minuten en elke test verdiend u eenvoudig tot €10. Een test is om te navigeren door de locatie van de klant, met behulp van een specifieke procedure om aantekeningen te maken tijdens de test. Zo kan de test bijvoorbeeld worden uitgeoefend om het bestelproces van een website in kaart te brengen. Dit werk vereist een computer die is uitgerust met een microfoon, een web browser bijgewerkt en een breedband internetverbinding.

Veel gezinnen willen dat hun kinderen geholpen worden met het huiswerk. Zo worden er enquêtes afgenomen en dienen die nagekeken te worden. Om deze na te kunnen kijken is flexibiliteit enorm belangrijl. Sommige gezinnen geven de voorkeur aan de flexibiliteit door het gebruik van een school begeleider. De taak is om een ​​student met huiswerk te helpen of deel te laten nemen aan een universiteitsstudent. U vindt er een computer en een breedband internetverbinding nodig. De ervaring is afhankelijk van de werkgever. Sommige vereisen solide ervaring, terwijl anderen een bepaald niveau van het onderwijs nodig. Echter, de meeste werkgevers geen universitair diploma nodig.
Sommige instellingen van invloed op je studenten en anderen om je profiel op hun website te zien, terwijl de klanten om contact op met de coach van hun keuze.

U kunt tussen de 9 en 30 euro verdienen per uur, afhankelijk van de rang niveau en het onderwerp. Hier zijn enkele sites die school metgezellen van de basisschool in dienst. Het bedrijf “Kaplan” werft ook begeleidende school om studenten voor te bereiden om de tests “SAT” en “ACT” voor de toelating te geven aan Amerikaanse studenten.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*